“Kiwanis Newsroom”

Persbericht

Verwendag kinderen voedselbank 10-03-2017

21 maart 2018
Zorgeloze dag voor kinderen door Kiwanis Via de Voedselbank in de gemeenten Rheden en Doesburg hebben ouders 37 kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet.

Zorgeloze dag voor kinderen door Kiwanis 

Via de Voedselbank in de gemeenten Rheden en Doesburg hebben ouders 37 kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet. Kiwanis verzorgde voor deze kinderen op zaterdag 10 maart een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. De kinderen werden ’s morgens opgehaald/gebracht en na een inspannende dag weer thuis gebracht of opgehaald.

Alle kosten zijn door Kiwanis betaald met geld van eerdere projecten zoals de jaarlijkse Haringparty en de Wildparty.

 

 

De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. In de ochtend vrij spelen in de Spelerij en ontdekken in de Uitvinderij. Ze werden geschminkt, hebben samen brood voor de lunch gebakken en in de middag kwam circus Studio 26 een interactieve voorstelling geven. Na een succesvolle dag werden de blije maar vermoeide kinderen door Kiwanis weer naar huis gebracht of opgehaald.

      

Over Kiwanis

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world". Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Manager Pers

Newsroom Kiwanis

De pers kan vanaf nu terecht op een toegankelijk digitaal platform met alle persdossiers van Kiwanis Nederland. Deze nieuwe  persruimte vormt het portaal voor actuele berichtgeving over Kiwanis Nederland. Een aangename online persomgeving: helder en levendig, met sprekende beelden en multimedia inhoud.

Bijlagen en beeldmateriaal zijn over te nemen voor gebruik in pers en andere media. Berichten kunnen ook op een eenvoudige manier gedeeld worden op sociale media.

Met de lancering van de Newsroom anticpeert Kiwanis op de digitale persvernieuwing en online nieuwsverspreiding, een ambitie uit onze beleidsnota communicatie.

Ap Lamers, Pers Kiwanis.

06 53394768