“Kiwanis Newsroom”

Succescoach Marc Lammers spreker op Kiwanis congres 2018

Na een heerlijke lunch is er van 14.15 tot 16.00 uur een lezing door topcoach en topspreker Marc Lammers. Hij deelt dan op inspirerende wijze zijn ervaringen met ons. Een unieke kans om zijn verhaal te horen!
 

Marc Lammers is een innovatieve coach. Zijn grootste sportieve succes behaalde hij als bondscoach van het Nederlandse dames hockeyteam tijdens de Olympische spelen van Beijing met een gouden medaille. In het bedrijfsleven staat Marc vooral bekend om zijn innovatieve manier van denken en zijn uitspraken. Misschien is; “waar een crisis is, is een kans” hiervan wel de meest bekende.

We zijn supertrots dat hij zijn ervaringen en visie met ons gaat delen tijdens het Kiwaniscongres.

Kijk hier naar het filmpje van Marc Lammers waarin hij ons uitnodigt om naar zijn lezing te komen.

Heerlijke omlijsting van het congres

Vriendschapsdiner

Op vrijdag 14 september 2018 wordt het vriendschapsdiner in de schouwburg van Venray verzorgd door chefkok Mathijs Jacobs van restaurant De Beejekurf. De Beejekurf is aangesloten bij de Nederlandse afdeling van restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland (JRE Nederland). Inschrijving is mogelijk tot 30 augustus aanstaande.
 

Walking dinner

Na de lezing van Marc Lammers is er gelegenheid om gezellig en informeel na te praten onder het genot van wijn & spijs ter afsluiting van het Kiwaniscongres 2018. De afsluiting van het congres is voorzien om 18.30 uur


Overnachting in Venray

Voor gasten die willen overnachten in Venray zijn zowel voor vrijdag als voor zaterdag met twee hotels afspraken gemaakt die geldig zijn tot 24 augustus 2018. Reserveer uw hotel dus tijdig!
Wij verwelkomen iedereen graag in de Schouwburg van Venray op 14 en 15 september 2018! Meld je aan voor het congres via de website van Kiwanis Nederland.