“Kiwanis Newsroom”

Persbericht

7500 euro voor Kinderonderzoekfonds

21 maart 2018
Kinderonderzoekfonds Limburg is vrijdag 2 maart jl. in het Maastricht UMC+ verrast door een cheque van € 7.500,-. Dit bedrag komt op wens van de Kiwanis Maastricht-Mergelland geheel ten goede aan het Astma onderzoekproject van Prof.dr. Edward Dompeling

 

Kinderfonds Limburg is vrijdag 2 maart jl. in het Maastricht UMC+ verrast door een cheque met een prachtig bedrag!

Een groot aantal leden van Kiwanis Maastricht-Mergelland kwam deze cheque vol trots overhandigen. Het Nekummerhoeveconcert en de jaarlijkse speculaasactie hebben dit geweldige bedrag van 7.500,- opgeleverd.

Dit bedrag komt op wens van de Kiwanis Maastricht-Mergelland geheel ten goede aan het Astma onderzoekproject van Prof.dr. Edward Dompeling, kinderlongarts in het Maastricht UMC+

 

img

img

Over Kiwanis

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world". Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen.

Manager Pers

De pers kan vanaf nu terecht op een toegankelijk digitaal platform met alle persdossiers van Kiwanis Nederland. Deze nieuwe  persruimte vormt het portaal voor actuele berichtgeving over Kiwanis Nederland. Een aangename online persomgeving: helder en levendig, met sprekende beelden en multimedia inhoud.

Bijlagen en beeldmateriaal zijn over te nemen voor gebruik in pers en andere media. Berichten kunnen ook op een eenvoudige manier gedeeld worden op sociale media.

Met de lancering van de Newsroom anticpeert Kiwanis op de digitale persvernieuwing en online nieuwsverspreiding, een ambitie uit onze beleidsnota communicatie.

Ap Lamers, Pers Kiwanis

06 53394768